Ingrediente: Pentru bază: 75 gr biscuiti 40 de grame de unt Pentru stratul de nuga: 60 gr smântână lichidă (30% grăsime) 60 gr lapte integral 50 gr nuga m...
Ingrediente: 200 gr dovleac 150 gr ciocolată 100 gr migdale macinate 1/2 lingurița de bicarbonat de sodiu 2 ouă 30 gr de miere 45 gr pastă de migdale...
Ingrediente: 200g praline de ciocolata 40g ciocolata neagra (8 patratele) 160 g unt (+ unt 20g pentru ungerea formelor) 60 g faina 20 g amidon alimentar 130 ...
Ingrediente: Baza de biscuiti: 200 gr biscuiti (tip Petit Beurre) 80 gr de unt Mousse-ul bavarez cu ciocolata alba: 3 galbenusuri 40 gr zahar 200 ml lapte...
Ingrediente: Fondantul: 5 oua 150 gr zahar brun - vergeoise 200 gr ciocolata neagra 200 gr unt semi sarat 20 gr faina 2 linguri de caramel cu unt sarat Ca...
Ingrediente: Pentru zece bucati de mille-feuille: 700 gr de aluat de foietaj Zahar pudra Pentru crema de patiserie: 750 de ml de lapte 1 pastaie de vanilie ...
Ingrediente: Clatite: 250 gr faina 4 oua 500 ml lapte 2 linguri de ulei 1 lingura de cafea de extract de vanilie 1 praf de sare 380 gr gem de zmeura 20...
Ingrediente: Aluatul de furseuri : 100 gr unt moale 90 gr zahar brun 1 ou 180 gr faina 1 lingurita de cafea cu praf de copt 100 gr pepite de ciocolata Al...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: Aluatul de choux : 120 ml apa 50 gr unt un praf de sare 75 gr faina 2 oua 1 ou pentru ungere Crema de patiserie cu ciocolata : 350 ml lape...
Ingrediente: 3 banane 30 gr de sirop de agave 145 gr de piure de arahide 125 ml lapte de migdale 260 gr de faina de orez (sau alta faina fara gluten) un plic ...
Ingrediente: Pentru blat dacquoise cu alune: 75 gr pudra de alune 75 gr zahar pudra 2 albusuri 30 gr zahar Pralina cu alune : 80 gr zahar 1 lingura de apa...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr za...
Ingrediente: 1 banana 3 cupe de inghetata de vanilie (sau 1 de vanilie, 1 de capsuni si 1 de ciocolata) sos de ciocolata crema Chantilly sau frisca migdale ci...
Ingrediente: Negresele : 6 oua 160 gr zahar brun 100 gr dfaina 300 gr de ciocolata 300 gr unt 2 varfuri de sare Decor : 200 gr ciocolata alba 100 ml s...
Ingrediente: 3 banane coapte 3 oua 80 gr unt moale 250 gr faina 140 gr zahar 100 gr ciocolata negra 50 ml lapte 1 plic de praf de copt un praf de sare...
Ingrediente: Pralina cu alune : 80 gr zahar 1 lingura de apa 125 gr alune intregi Pralinatul crocant : 40 gr crêpes dentelles - clatite dantelate 20 gr c...
Ingrediente: Pentru prajitura: 2 avocado (185 gr) 200 gr de ciocolata de patiserie 100 gr zahar 2 oua 1 lingurita extract de vanilie 90 gr de faina 2 lingur...
Ingrediente: 250 gr biscuiti Spéculoos 200 gr unt 4 banane mici 100 gr zahar brun 400 ml lapte condensat dulce 200 ml frisca lichida cateva bucatele de cioco...
Ingrediente: 8 oua de ciocolata tip Kinder Surprise bomboane colorate tip M&M's Pentru crema: 500 ml lapte 25 gr amidon 50 gr de cacao pudra, neindulcita 75 ...