Petitchef

Oua umplute cu Telina

5 rețete
Rețetă Pui umplut pe pilaf cu ficatei

Pui umplut pe pilaf cu ficatei

(42 voturi) , (10) , (14)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 300 g ficat 1 pui (mai maricel) legume: 2 ardei rosii, o bucatica de telina, 2 morcovi, 5-6 ciuperci mai mari, usturoi, 1 ceapa o punga de orez catev...
Rețetă Piept de pui umplut cu legume

Piept de pui umplut cu legume

(13 voturi) , (8)
Felul principal Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: 800 g de piept de pui un morcov un patrunjel radacina jumate de telina o ceapa 2 catei de usturoi boia, rozmarin, busuioc ulei de masline suc de rosi...
Rețetă Ardei umplut cu orez si naut /pimiento relleno con arroz y garbanzo

Ardei umplut cu orez si naut /pimiento relleno con arroz y garbanzo

(12 voturi) , (1) , (11)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 150 g orez integral 200 g naut fiert 7 ardei 3 cepe 2 morcovi 1 telina mica 6 linguri ulei de masline 400 g suc de rosii 3 linguri vegeta de casa( fa...
Rețetă Supa de ardei umplut

Supa de ardei umplut

(4 voturi) , (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 500 g carne tocata amestec vita si porc 75 g orez o ceapa 2 oua piper sare boia de ardei -un morcov o radacina patrunjel o radacina mica telina 10 ar...
Rețetă Piept de pui umplut cu orez

Piept de pui umplut cu orez

(6 voturi) , (9)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 1 piept de pui 1 cana orez 1 ceapa 1 morcov 1 ardei rosu 1 telina mica sare si piper...
10 moduri de a folosi frunzele de telina

10 moduri de a folosi frunzele de telina

(53 voturi)

Desi au un gust usor amar, frunzele de telina pot fi intrebuintate in diverse moduri si nu exista niciun motiv sa le aruncam.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.