Petitchef

Piept de pui umplut cu legume

Felul principal
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
800 g de piept de pui


un patrunjel radacina

jumate de telina


2 catei de usturoi

boia, rozmarin, busuioc

ulei de masline

suc de rosii 200 ml

patrunjel verde

Preparare

  • Pieptul de pui se pregateste ca si pt snitele avut 2 buc de piept(intregi) si fiecare piept taiat 2 doua astfel obtinut 4 bucati batut bine ca si snitelele uns carnita cu ulei de masline (un strop) facut un mix de condimente din rozmarin, busuioc, boia, sare si piper condimentat fiecare bucata de carne .
  • Umplutura : se curata legumele, morcovii, patrujelul si telina taiat fasii adaugat jumate de legatura de patrunjel verde tocat si amestecat bine .
  • Cu aceasta compozitie umplut fiecare bucata de carne ca si caltitele pus pe mijloc legumele si rulat asezat intr-o tava termorezistenta
  • Sosul: sucul de rosii amestecat cu jumatate de patrunjel tocat marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt si turnat compozitia obtinuta peste carne.
  • Pus totul la cuptor 50 - 60 min se tine in cuptor pana numai este aprope deloc zeama.sevit cu salata de rosii, ardei si cepa .

Poze

Piept de pui umplut cu legume, poza 1
Piept de pui umplut cu legume, poza 2
Piept de pui umplut cu legume, poza 3
Piept de pui umplut cu legume, poza 4
Piept de pui umplut cu legume, poza 5
Piept de pui umplut cu legume, poza 6
Piept de pui umplut cu legume, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu masline
Piept de pui umplut cu masline
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.