Pastrav prajit

Pastrav prajit

but hello, ladies! sau ca sa sune mai neaos, ce face feteleeeee?? am bagat aseara la matz niste pastrav, asa ca despre pastrav o sa scriu azi, la care ii nevoie de: pastrav, evident, 3 rosii, capere, faina, pesmet, unt, sare si piper.

o data am taiat rosiile felii, si le-am prajit asa un pic pe-o parte si alta in unt.

dupa aia am taiat capula peste, am crestat pe corp, am amestecat niste faina cu pesmet, sare si piper, si l-am prajit in niste unt, pana o devenit auriu.

in untu ce-o ramas am incalzit mai degraba caperele, dupa care am pus rosiile pe-o farfurie, pestele deasupra, caperele peste peste, si am mancat alaturi de niste cartofi piure

si, de incheiere, am ascultat piesa asta

B Bucataria lui Petrea

Comentarii

Punctează această reţetă:
3.96/5, 23 voturi 3 comentarii

anonymous

Cioban style reteta de bagat la matz, vai mama voastra :)))

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

B U N !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Multumim de reteta!

abuz