Pastrav prajit
but hello, ladies! sau ca sa sune mai neaos, ce face feteleeeee?? am bagat aseara la matz niste pastrav, asa ca despre pastrav o sa scriu azi, la care ii nevoie de: pastrav, evident, 3 rosii, capere, faina, pesmet, unt, sare si piper.
o data am taiat rosiile felii, si le-am prajit asa un pic pe-o parte si alta in unt.
dupa aia am taiat capula peste, am crestat pe corp, am amestecat niste faina cu pesmet, sare si piper, si l-am prajit in niste unt, pana o devenit auriu.


in untu ce-o ramas am incalzit mai degraba caperele, dupa care am pus rosiile pe-o farfurie, pestele deasupra, caperele peste peste, si am mancat alaturi de niste cartofi piure


si, de incheiere, am ascultat piesa asta
Bucataria lui Petrea
Comentarii
anonymous
Cioban style reteta de bagat la matz, vai mama voastra :)))
anonymous
B U N !!!
anonymous
Multumim de reteta!