Petitchef

Pastrav prajit

but hello, ladies! sau ca sa sune mai neaos, ce face feteleeeee?? am bagat aseara la matz niste pastrav, asa ca despre pastrav o sa scriu azi, la care ii nevoie de: pastrav, evident, 3 rosii, capere, faina, pesmet, unt, sare si piper.


o data am taiat rosiile felii, si le-am prajit asa un pic pe-o parte si alta in unt.


dupa aia am taiat capula peste, am crestat pe corp, am amestecat niste faina cu pesmet, sare si piper, si l-am prajit in niste unt, pana o devenit auriu.


in untu ce-o ramas am incalzit mai degraba caperele, dupa care am pus rosiile pe-o farfurie, pestele deasupra, caperele peste peste, si am mancat alaturi de niste cartofi piure


si, de incheiere, am ascultat piesa asta







Comentarii:

25/03/2022

Cioban style reteta de bagat la matz, vai mama voastra :)))

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/01/2014

B U N !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/01/2013

Multumim de reteta!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: