Rețete acompaniamente parmezan
9 rețete

Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
Acompaniamente Foarte ușor 14 min 1042 kcal
Ingrediente: 300 gr gnocchi de prăjit 20 g parmezan 1 linguriță de ulei de măsline 1 linguriță de oregano Piper

Cartofi crocanți cu parmezan, rețeta economică pe care toată lumea o iubește!
Acompaniamente Foarte ușor 1 h 10 m 384 kcal
Ingrediente: Gătitul cartofilor: 700 gr cartofi (dimensiuni mici-medii) 1 litru de apă 1 linguriță de sare de mare Crusta de parmezan: 40 gr parmezan 4 linguri...

Batoane de dovlecel la air fryer
Acompaniamente Foarte ușor 10 min 10 min
Ingrediente: 1 dovlecel 2 ouă 60 gr făină 40 gr parmezan 30 gr pesmet panko 1 linguriță rozmarin uscat sare piper 1 linguriță praf de usturoi 1 lingură ulei de...

Pesto de leurdă, parfumat și super gustos!
Acompaniamente Foarte ușor 5 min
Ingrediente: 50 gr leurdă 40 gr parmezan 60 gr muguri de pin (sau migdale, caju, fistic, nuci) 50 gr ulei de măsline sare piper

Pesto verde - pesto alla genovese
Acompaniamente Foarte ușor 5 min
Ingrediente: 30 gr de busuioc proaspat 30 gr de parmezan (sau 15 gr de parmezan + 15 gr de pecorino) 30 gr de muguri de pin 1 catel de usturoi 50 gr ulei de...

Mini brioșe cu piure de cartofi
Acompaniamente Foarte ușor 55 min 200 kcal
Ingrediente: 1 kg cartofi 70 gr brânză parmezan 150 ml lapte sare piper 55 g unt 5 gr pătrunjel proaspăt 1 cățel de usturoi 1 ou

Pesto de pătrunjel și arahide, o explozie de arome
Acompaniamente Foarte ușor 5 min
Ingrediente: 30 gr patrunjel proaspat (o legătură) 30 gr parmezan (sau Grana Padano sau pecorino) 30 gr alune prăjite nesărate 1 cățel de usturoi 50 gr ulei de...

Pesto de fistic, sos ușor și gustos
Acompaniamente Foarte ușor 5 min 101 kcal
Ingrediente: 200 gr fistic prăjit sare piper 10 frunze proaspete de busuioc 35 gr parmezan (sau grana padano) 60 gr ulei de măsline extravirgin 1/2 cățel de...

Sos de dovleac și ricotta, perfect pentru a însoți pastele sau umple ravioli!
Acompaniamente Foarte ușor 25 min 188 kcal
Ingrediente: 500 gr de dovleac 1 lingură ulei de măsline 1 linguriță rozmarin uscat 1 linguriță sare 1 linguriță piper 8 linguri ricotta 8 linguri de parmezan