Cui nu-i place un piure de cartofi bun? Dar așteptați, mai e ceva! Pregătește-te să descoperiacompaniamentul perfect pentru felul tău de mâncare: mini brioșe cu piure de cartofi crocante la exterior și care se topesc în gură la interior. Cu un amestec de cartofi, parmezan și un strop de usturoi, aceste mici minuni sunt perfecte servite cu un sos sau ca garnitură alături de carne. Ideale pentru a vă impresiona oaspeții la o masă festivă! :-)
Parmezanul poate fi înlocuit? Puteți adăuga brânză Comté rasă, de exemplu! Sau înlocuiți parmezanul cu pecorino sau grana padano.
Cât timp pot păstra această garnitură? O puteți păstra timp de trei zile într-un recipient etanș la frigider.
Putem congela aceste brioșe cu cartofi? Da, le puteți congela!
Trebuie consumate calde sau reci? Le puteți savura calde sau reci.
Cum se reîncălzesc? Le puteți reîncălzi în cuptor pentru câteva minute la 180°C, într-o tigaie cu capac sau chiar în cuptorul cu microunde (vor fi un pic mai moi, dar la fel de delicioase!).
Poți face această rețetă cu piure de cartofi rămas? Da, nicio problemă! Trebuie doar să adăugați garniturile (în acest caz parmezan, usturoi și pătrunjel) și un ou pentru a le ține împreună.
Cum transformați această garnitură într-un fel principal? Pur și simplu adăugați proteina dorită la piure, cum ar fi șuncă tăiată cubulețe, bacon sau proteine vegetale.