Petitchef

Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer

Cunoaștem, evident gnocchi pentru textura lor pufoasă și ne place să îi însoțim cu sos de roșii sau pesto, dar pentru o mică schimbare, am optat pentru versiunea de gnocchi ultra crocanți gătiți în Airfryer! O crustă de parmezan și oregano, super delicioasă, toate acestea fără prăjire :-) Acești gnocchi vor fi perfecti pentru a fi savurați ca aperitiv sau pentru a însoți felul principal!
Spune-ne în comentarii ce rețetă ar trebui să încercăm cu Airfryer!

Acompaniamente
2 porții
2 min
12 min
Foarte ușor
1042 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 6.89 (3.44€/porție)

Materiale

  • Airfryer (aici le Ninja Foodi AF300EU cu compartiment dublu Air Fryer 7,6L)

Preparare

  • Etapa 1 - Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer
    Într-un castron, amestecați gnocchi cu parmezanul, uleiul de măsline, oregano și piperul.
  • Etapa 2 - Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer
    Porniți Airfryer în modul „Airfry” la 200 de grade.
  • Etapa 3 - Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer
    Puneți gnocchi în tavă pentru de 12 minute.
  • Etapa 4 - Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer
    Serviți gnocchi fierbinți! Poftă bună !

Observații:

Ce Airfryer am folosit pentru a face această rețetă?
Acesta este modelul Ninja Foodi AF300EU cu dublu compartiment Air Fryer 7.6L.

Cum se păstrează gnocchi?
Îi puteți pune într-un recipient ermetic, la frigider pentru până la 48 de ore. Pentru a îi reîncălzi, îi poți da la cuptor 10 minute la 180 de grade, sau în Airfryer timp de 5 minute la 180 de grade.

Ce sos să însoțească gnocchi?
Îi poți însoți cu sos de roșii, pesto (verde sau rosso).

Cum se servesc gnocchi cu Aifyer?
Puteți servi gnocchi ca aperitiv, ca acompaniament (în loc de cartofi dauphine de exemplu), sau într-o salata, unde pot servi ca și "crutoane" crocante. Îi puteți servi și reci sau calzi.

Ce condimente puteți folosi pentru gnocchi?
Pentru a înlocui amestecul de parmezan și oregano, puteți folosi fie:
- Pentru inspirație italiană, adăugați 1 linguriță de condimente italiene la gnocchi.
- Pentru o inspirație asiatică, adăugați 1 linguriță de ulei de susan în gnocchi înainte de prăjire și o lingură de sos de soia sau teriyaki și adăugați semințe de susan.
- Pentru o variantă pesto, scoateți parmezanul și adăugați o lingură mare de pesto în gnocchi înainte de a îi pune în Airfryer.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (166g)
Calorii: 1042Kcal
  • Carbo: 15.2g
  • Grăsimi: 90.3g
  • Grăsimi sat.: 13.7g
  • Proteine: 30.8g
  • Fibre: 13.2g
  • Zahăr: 1.2g
  • ProPoints: 28
  • SmartPoints: 32

Poze

Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer
Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer - poza 2
Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer - poza 3
Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer - poza 4
Gnocchi crocanti cu parmezan la Airfryer - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi de cartofi cu pesto
Gnocchi de cartofi cu pesto
4 porții
37 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi alla sorrentina la tigaie
Gnocchi alla sorrentina la tigaie
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează