Retete de fripturi cu garnitura

8 rețete
Rețetă Friptura de curcan cu garnitura de cartofi si sos de smantana

Friptura de curcan cu garnitura de cartofi si sos de smantana

Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: pulpe de curcan ulei, piper vegeta supa cartofi apa usturoi ceapa sare cimbru si smantana.
Rețetă Friptura de porc cu garnitura din zucchini

Friptura de porc cu garnitura din zucchini

Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 1 kg pulpa porc 1 pahar vin alb cimbru coriandu tarhon busuioc ulei sare piper garnitura din zucchini verde si galben
Rețetă Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Felul principal Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: carne de miel sare piper 2 cepe 5 catei de usturoi boia sau bulion si o cana de apa
Rețetă Friptura wieneza din ceafa de porc cu garnitura de varza

Friptura wieneza din ceafa de porc cu garnitura de varza

Felul principal Foarte ușor 20 min 2 ore
Ingrediente: 1 kg carne 200/300 g oase de porc 40 g untura de porc 5-10 g faina sare,usturoi,chimen
Rețetă Pui la punga magica cu garnitura mexicana si morcovi mici

Pui la punga magica cu garnitura mexicana si morcovi mici

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 pui 1 punga magica 1 punga amestec mexican 1 punga morcovi mici

Friptura speciala cu garnitura

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1.5kg cotlet sau pulpa de porc o varza mica 2 linguri mustar picant sucul stors de la trei portocale 3 linguri de zahar 2 pahare vin alb 1 lingura...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Friptura de porc cu garnitura de pastai,cartofi si mere

Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1 kg carne de porc 500 g cartofi 1 ardei rosu 1 ceapa sare piper 2 linguri bulion 2 mere sos gravy 150 ml ulei 1 cutie pastai fierte

Sote de mazare cu piept de pui la gratar

Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 kg mazare 3 morcovi 2 cepe sare piper marar 2-3 g ulei 30 g unt 2 g faina