Petitchef

Sote de mazare cu piept de pui la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Dinstuim ceapa taiata fideluta si morcovii rondele, intr-o jumatate de ceasca de apa cu 2-3 linguri de ulei.
  • Adaugam mazarea, sarea, piperul si o cana de apa. Cand e fiarta, adaugam si faina desfacuta cu 2-3 linguri de apa si cubuletul de unt.
    Servim cu gratar din piept de pui.


Întrebări:




Comentarii:

06/06/2015

F gustos

(0) (0) Abuz
06/12/2013

Bunaaaa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.