Petitchef

Friptura de curcan cu garnitura de cartofi si sos de smantana

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
pulpe de curcan

ulei, piper

vegeta

supa


apa



sare

cimbru si smantana.

Preparare

  • Pulpa de curcan se spala bine, se condimenteaza cu vegeta, piper si se aseaza in tava cu ulei, se adauga supa si se da la cuptor.Se unge pulpa de curcan, din cand in cand cu uleiul din tava, se intoarce si pe partea cealalta si se procedeaza la fel.
  • Catofi, se curata, se spala bine, se taie pe lung si se fierb 2 minute in apa cu sare.Dupa care se scurg de apa si se opreste din fierbere cu apa rece,se scurg din nou si se aseaza intr-un vas de yena cu uleisi se introduce la cuptor, pana capata o crusta.
  • Intr-o cratita se caleste in uleiul incins usturoiul si ceapa curatata si tocata marunt, peste care se aduga sare, piper, smantana si cimbru si se mai fierbe sosul rezultat 4-5 minute.Sosul de smantana se serveste impreuna cu friptura de curcan, garnitura de cartofi si rondele de ceapa.

Poze

FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 1FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 2FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 3FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 4FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 5FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 6FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 7FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 8FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 9FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA, poza 10



Comentarii:

30/12/2013

Superrr!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/05/2015

Delicioasa

(0) (0) Abuz
28/04/2015

Nu are cantitatile care se pun

(0) (0) Abuz
22/06/2014

Arata foarte bine o sa incerc astazi

(0) (0) Abuz
22/12/2013

O bunatate,excelenta reteta!

(0) (0) Abuz
22/08/2013

NO COMMENT

(0) (0) Abuz
30/07/2013

Arata super.........foarte gustos

(0) (0) Abuz
24/06/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
31/12/2012

O voi face pentru masa de revelion!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de aripi de curcan cu cartofi la cuptor
Friptura de aripi de curcan cu cartofi la cuptor
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Friptura de curcan cu sos de vin rosu
Friptura de curcan cu sos de vin rosu
8 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de curcan cu cartofi si sparanghel
Friptura de curcan cu cartofi si sparanghel
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1h10m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: