Petitchef

Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Felul principal
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
carne de miel

sare

piper

2 cepe

5 catei de usturoi

boia sau bulion si o cana de apa

Preparare

  • Se pune carnea de miel in tava cu ulei si se introduce la cuptor. Se lasa pana se albeste, dupa care se pune sare si piper si se intoarce pe cealalta parte si se procedeaza la fel.
  • Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se prajeste in ulei pana devine ceapa sticloasa, dupa care se adauga boiaua sau bulionul si cana de apa.
  • Se da in clocot, apoi se toarna peste carnea de miel si se prajeste pana scade la cuptor.aici e fara sos iar aici am turnat sosul peste ea .
  • Se serveste cu ganitura de piure de cartofi si salata de castraveti.

Poze

FRIPTURA DE MIEL CU GARNITURA DE PIURE DE CARTOFI, poza 1
FRIPTURA DE MIEL CU GARNITURA DE PIURE DE CARTOFI, poza 2
FRIPTURA DE MIEL CU GARNITURA DE PIURE DE CARTOFI, poza 3
FRIPTURA DE MIEL CU GARNITURA DE PIURE DE CARTOFI, poza 4
FRIPTURA DE MIEL CU GARNITURA DE PIURE DE CARTOFI, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de miel cu cartofi
Friptura de miel cu cartofi
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de miel la cuptor
Friptura de miel la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura din coasta de miel
Friptura din coasta de miel
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: