Petitchef

Friptura de porc cu garnitura din zucchini

Felul principal
2 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se curata carnea de grasimea in exces si se portioneaza. Se amesteca toate condimentele cu putin ulei si se ung bucatile de porc.
  • Se lasa circa 2 ore la macerat la frigider. Se pun apoi intr-o tava impreuna cu vinul si se introduce tava la cuptor.
  • Din cind in cand se stropeste cu sosul format in tava sa se rumeneasca uniform.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

17/07/2015

Reteta incompleta si incorecta: 1 kg de carne pentru 2 portii? Si dovleceii (zucchini) cum se pregatesc?

(0) (0) Abuz
nimeni, 08/07/2015

O reteta buna,dar cu greseli.Parerea mea este ca sunt 5 portii nu 2, iar despre zucchinii nu se spune nimic - fiert,crud,la cuptor cu carnea ?

(0) (0) Abuz
08/07/2015

In loc de zucchini putem folosi banalul dovlecel?

(0) (0) Abuz
08/07/2015

9

(0) (0) Abuz
16/10/2013

Foarte buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salata de pepene in pepene
Salata de pepene in pepene
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Friptura din ceafa de porc
Friptura din ceafa de porc
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura din ceafa de porc
Friptura din ceafa de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei