Petitchef

Friptura de porc cu garnitura de pastai,cartofi si mere

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 kg carne de porc

500 g cartofi

1 ardei rosu


sare

piper

2 linguri bulion


sos gravy

150 ml ulei

1 cutie pastai fierte

Preparare

  • Se pune intr-un castron uleiul si se incinge, se pune la prajit ceapa si ardeiul taiate marunt, se adauga cartofii ,sare si piper,se adauga 2 cani de apa si se lasa la fiert,cind sint aproape gata se mai adauga 2 linguri bulion.
  • Carnea taiata in bucati mai mari se pune la prajit cu sare si piper, se adauga 1 cana de apa si se lasa la fiert pina scade lichidul.
  • Cind este gata se adauga sosul. Merele se curata de coaje si se pun la prajit taiate in bucatele mici,pina cind se zdrobesc si se inmoaie.
  • Se aseaza toate pe o farfurie intinsa ca in poza de mai sus. Pentru tinerele mamici este f hranitoare si la fel pt femeile gravide.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu mere si chimen
Friptura de porc cu mere si chimen
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc cu mere si miere
Friptura de porc cu mere si miere
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Trandafiri din mere
Trandafiri din mere
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tarta Normanda cu mere si migdale
Tarta Normanda cu mere si migdale
10 porții
2h50m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Beneficiile otetului de mereBeneficiile otetului de mereFriptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: