Retete paste umplute
9 rețete

Conchiglioni umplute cu ricotta și spanac: cel mai bun mod de a mânca paste!
Felul principal Foarte ușor 25 min 20 min
Ingrediente: 26 conchiglioni 360 gr spanac 250 gr de ricotta 1 cățel de usturoi 250 ml sos de roșii 40 gr parmezan 1 ou 1 cub de unt

Paste scoici umplute cu pui si ciuperci
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 250 g paste scoici 500 g piept de pui tocat 5 ciuperci champignon 1 ceapa 1 ardei sare, piper, boia, busuioc 4 linguri sos de rosii 4 linguri sos...

Paste umplute cu spanac
Felul principal Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: Pentru umplutura 500 g spanac 200 g feta 100 g cascaval 2 buc.usturoi Pentru sos bechamel 2 linguri unt 4 linguri faina 500 ml lapte putin cascaval...

Paste umplute cu ton
Felul principal Ușor 1 oră 15 min
Ingrediente: Ingrediente: 500 g paste cochilie 2 conserve de ton în suc propiu 1 ceap? potrivit? 3-4 ro?ii proaspete sau 1 can? suc de ro?ii 2 c??ei de usturoi...

Oua umplute
Felul principal Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 10 oua fierte tare ulei 1 lingurita mustar 1 galbenus de ou 1 lingura de lamaie patrunjel sare/piper 1 conserva pateu de ficat 1 smantana

Pizza cu ciuperci si masline si cu marginile umplute cu branza
Altele Foarte ușor 20 min 50 min
Ingrediente: -un aluat de foietaj -pasta de tomate -masline intregi fara samburi -100 g -o conserva de ciuperci feliate -o jumatate de ardei gras rosu...

Pizza cu ciuperci si masline si cu marginile umplute cu branza
Felul principal Foarte ușor 1 h 10 m 30 min
Ingrediente: un aluat de foietaj pasta de tomate masline intregi fara samburi 100 g o conserva de ciuperci feliate o jumatate de ardei gras rosu mozzarella...

Cochilii umplute cu carne, ciuperci si ricotta
Un fel aratos (lauda-ma gura :)) ) si usor de preparat. Sosul de carne este acelasi ca la reteta de lasagna , lipseste doar ardeiul rosu. *O sugestie: cand faceti sos de carne dublati cantitatile si ce nu folositi imediat puneti la congelator, i

Paste uriase,umplute cu spanac si ricotta
Riesen-Pasta mit Spinat-Ricotta Füllung 350 g paste uriase__________________ 350 g Riesen-Pasta 500 g spanac______________________ 500 g Spinat 250 g ricotta_______________________ 250 g Ricotta 100 g prosciutto cotto,tocat