Conchiglioni umplute cu ricotta și spanac: cel mai bun mod de a mânca paste!

Felul principal
Foarte ușor
45 min
3399 Kcal

Ne cufundăm în rețete tradiționale italiene cu aceste conchiglioni umplute cu ricotta și spanac foarte des serviți de Paște sau Crăciun în Italia. Un preparat complet de care se va bucura întreaga familie! Și rețeta nu e chiar atât de complicată, o să vedeți ;-) Tot ce trebuie să faceți este să preparați un sos de roșii, să fierbeți pastele al dente și să faceți un amestec de ricotta, spanac, parmezan și ouă pentru a le umple (poți și optează pentru o umplutură numită „ragù”, făcută din carne tocată). Pe scurt, un preparat vegetarian reconfortant, delicios și ușor de făcut, cine ar putea spune mai bine? Urmați rețeta pas cu pas, mai jos:

Ingrediente

3

Materiale

  • Vas de copt
  • Cuptor
  • Tigaie
  • Castron
  • lingură (sau pungă de patiserie)