Petitchef

Paste umplute cu spanac

Felul principal
5 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 5
Pentru umplutura

500 g spanac

200 g feta

100 g cascaval

2 buc.usturoi

Pentru sos bechamel

2 linguri unt

4 linguri faina

500 ml lapte

putin cascaval

nucsoara macinata

sare

Preparare

  • Spanacul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca cu cutitul. Nu trebuie sa fie chiar piure. Se amesteca cu branza feta, putin cascaval ras si usturoi.
  • Pastele se fierb aproximativ 12 minute, pentru ca sunt mari si fierb mai greu decat pastele obisnuite.Se unge un vas termorezistent, cu ulei de masline, se pune jumatate din sosul bechamel, se pun scoicile umplute.
  • Se toarna deasupra restul de sos si se rade cascavalul. Se pun pastele in cuptor pentru 15-20 minute.

Poze

Paste umplute cu spanac, poza 1
Paste umplute cu spanac, poza 2
Paste umplute cu spanac, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste scoici umplute cu pui si ciuperci
Paste scoici umplute cu pui si ciuperci
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste umplute cu ton
Paste umplute cu ton
4 porții
1h15m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.