Petitchef

Paste umplute cu ton

Felul principal
4 porții
1 oră
15 min
Ușor

Ingrediente

4

Ingrediente:

Preparare

  • 1. Fierbe?i pastele cochilie 10 minute, în ap? cu sare ?i 1 lingur? ulei de m?sline.Când sunt gata scurge?i-le ?i trece?i-le printr-un jet de ap? rece. Se pun deoparte.
    Cur??a?i ?i t?ia?i solzi?ori ceapa ?i usturoiul.
    Încinge?i 3-4 linguri ulei de m?sline într-o tigaie, ad?uga?i ceapa ?i usturoiul ?i c?li?i-le timp de 5 minute.
    Apoi ad?uga?i tonul scurs bine, amesteca?i ?i ad?uga?i ro?iile.
    Se las? timp de 10 minute la foc potrivit, apoi mic?ora?i flac?ra, s?ra?i, pipera?i, ad?uga?i 1/2 pahar de ap? ?i l?sa?i preparatul s? fiarb? înc? 5 -10 minute.
    Preînc?lzi?i cuptorul.
    Umple?i pastele, a?eza?i-le într-o tav? uns? cu unt, acoperi?i-le cu sosul r?mas ?i pune?i tava la cuptor,
    aproximativ 15 minute.


Întrebări:




Comentarii:

29/01/2014

Veiri..................

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/11/2013

Nu mi se vad in Firefox diacriticele de la reteta pe care o cautasem. (Paste umplute cu ton) E obositor sa citesti semnul intrebarii in locul fiecarei diacritice.

(0) (0) Abuz
10/06/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
26/10/2011

Bravo o sa incerc si eu

(0) (0) Abuz
24/10/2011

Cine posteaza aceste retete, ar fi bine sa verifice modul in care ele se prezinta pe site. din cauza diacriticelor, reteta este de necitit!
Am mai facut o data aceasta observatie....

(0) (0) Abuz
24/10/2011

N-am prea inteles textul dar cred ca sunt gustoase. Cred ca le voi incerca. Multumesc!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu somon și dovlecel
Paste cu somon și dovlecel
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează