Petitchef

SALATA DE CASCAVAL CU OUA SI USTUROI

SALATA DE CASCAVAL CU OUA SI USTUROI
Pentru aceasta salata fierb 6 oua tari si le racesc . Dintr-un galbenus de oua fiert si unul crud, fac o maioneza cu ulei de masline si o condimentez cu usturoi pisat si sarat. Cele 5 oua tari si albusul de la albusul ramas de la al saselea ou le toc maruntel in cubulete. Imi place cascavalul afumat asa ca o bucata cam de 300 g o dau prin razatoarea de mere. Pentru a aranja salata, folosesc boluri cu baza mica si incep prin a pune pe fundul bolului un strat de cascaval, apoi unul de ou tocat si peste ele pun un strat de maioneza usturoiata si urmez aceasta ordine pina ce se umple bolul, ultimul strat fiind de maioneza. Se orneaza bolul cu masline, castraveti , ardei gras,rosie, verdeata (ce avem prin casa ) si se da la rece pentru cel putin 2 ore.
Salata asta o fac in special iarna, e gustoasa si satioasa, cu un pic de piine de casa alaturi.
Sa aveti pofta buna !









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salată japoneză de castraveți marinați
Salată japoneză de castraveți marinați
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salată crocantă de castraveți și cartofi
Salată crocantă de castraveți și cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează