Ingrediente: 300 gr de pișcoturi 300 ml smântână lichidă rece cu 30% grăsime 200 gr de mascarpone 65 gr zahăr pudră 1 linguriță extract de vanilie 1 lingură...
Ingrediente: Piscoturi 3 oua 250 ml frisca lichida 2 plicuri gelatina 250 ml apa 200 g zahar esneta rom si vanile 2-3 linguri de cacao frisca pt ornat(daca vreti)
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Pentru blat : 8 oua 8 linguri de zahar 7 linguri de faina 2 linguri de cacao esenta de vanilie Pentru crema de sarlota : 600 g iaurt cu bucati de...
Ingrediente: 500 ml lapte, 4-5 linguri de faina, 5 linguri de zahar, doua lingurite de cacao rom, vanilie, 2 pere mari bine coapte, piscoturi de sampanie,...
Ingrediente: 3 oua 60 g faina, 105 g zahar tos 15 ml rom adica, pentru fiecare ou de 60 g sau ceva mai mare 20 g faina 35 g zahar tos si pentru 3-5 oua 15 ml rom
De multe ori am intrat in restaurante doar pentru a testa desertul preferat, papanasii! I-am gustat in atatea feluri si moduri incat le-am pierdut sirul, asa ca astazi m-am decis sa va readuc in prim plan cateva retete. Eu va propun sa ii testati, gustati, apreciati,...