Petitchef

Sarlota de fructe - fruit charlotte

Desert
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 pahar cu suc proaspat stors din fructe

capsune, zmeura




150 g zahar

250 frisca

2 plicuri de gelatina

Preparare

  • Incalzim zeama de fructe, punem zaharul si amestecam pe foc, pana se dizolva - insa zeama nu trebuie sa fiarba.
  • Dam deoparte si lasam sa se racoreasca, apoi adaugam gelatina dizolvata inainte in apa caalda. Omogenizam si lasam sa se mai raceasca, apoi adaugam frisca - cand compozitia este usor calduta.
  • Omogenizam si o turnam in forma de sarlota sau in pahare sau cupe . Dam la rece cateva ore.
    Dupa caz, rasturnam sarlota si o ornam cu fructe si frisca sau decoram cupele.



Comentarii:

10/05/2012

ESTE O RETETA DELICIOASA SI FOARTE RAPID DE PREPARAT

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sarlota cu capsuni
Sarlota cu capsuni
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sarlota de ciocolata(cacao)
Sarlota de ciocolata(cacao)
2 porții
30 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Sarlota cu mandarine
Sarlota cu mandarine
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Sarlota cu capsune
Sarlota cu capsune
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
1 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Pizza cu fructe
Pizza cu fructe
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseSalata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!10 fructe exotice pe care trebuie sa le gustati10 fructe exotice pe care trebuie sa le gustati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: