Petitchef

Sarlota in stil Tiramisu fara oua

Sarlota un desert pe gustul oricui. Dar ce zici, decât să o faci cu fructe, să o combini cu aromele de tiramisu? O cremă de mascarpone extra fină, un parfum de cafea și cacao, pe scurt, aromele deosebite ale acestui magnific desert italian. Descoperă pașii explicați mai jos ↓ ↓

Desert
6 porții
20 min
5 ore
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

6

Pentru decor:

Materiale

  • Tavă cu arc cu diametrul de 18 cm
  • Mixer electric

Preparare

  • Etapa 1 - Sarlota in stil Tiramisu fara oua
    Înmuiați piscoturile în cafea, repede, doar pe partea netedă a acestora.
  • Etapa 2 - Sarlota in stil Tiramisu fara oua
    Așezați-le peste tot în jurul tavii (partea netedă spre interior). Înmuiați piscoturile complet în cafea și tapetați fundul formei.
  • Etapa 3 - Sarlota in stil Tiramisu fara oua
    Intr-un castron puneți smantana lichidă, foarte rece, mascarpone, vanilia si zahărul pudră. Bateti repede cu mixerul până când telul lasă urme și amestecul este dens.
  • Etapa 4 - Sarlota in stil Tiramisu fara oua
    Acoperiți piscoturile cu cremă. Pudrați cu pudră de cacao. Înmuiați piscoturile in cafea, apoi acoperiți crema cu ea.
  • Etapa 5 - Sarlota in stil Tiramisu fara oua
    Repetați pasul 4 o dată sau de două ori, în funcție de cât de groase doriți să fie straturile.
  • Etapa 6 - Sarlota in stil Tiramisu fara oua
    Terminați cu un strat de pișcoturi înmuiate, cu partea plată în sus. Acoperiti cu folie de plastic si dați la frigider pentru cel putin 4 ore.
  • Etapa 7 - Sarlota in stil Tiramisu fara oua
    Bateți smântâna rece, mascarpone și zahărul pudră. Când crema este tare transferați intr-o pungă de patiserie. Puneți bile de cremă peste sarlota și pudrați cu cacao. Gata !

Observații:

Ce smântână sa alegeți?
Pentru crema aveți nevoie de smântână lichidă.Nu încercați să înlocuiți cu smântână light sau cu concentrație mai mica de 30% grăsime, spuma dvs. nu se va ridica. De asemenea, puteți alege smântână pentru frișcă sau smântână grasă.



Echipamente de gătit

Blender

Poze

Sarlota in stil Tiramisu fara oua
Sarlota in stil Tiramisu fara oua - poza 2
Sarlota in stil Tiramisu fara oua - poza 3
Sarlota in stil Tiramisu fara oua - poza 4
Sarlota in stil Tiramisu fara oua - poza 5
Sarlota in stil Tiramisu fara oua - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarlota cu capsune
Sarlota cu capsune
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pahare în stil mont blanc cu cremă de castane
Pahare în stil mont blanc cu cremă de castane
6 porții
4 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Pahare în stil banoffee, pentru fanii de banane și caramel
Pahare în stil banoffee, pentru fanii de banane și caramel
4 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Tartă cu daims în stil ikea
Tartă cu daims în stil ikea
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează