Petitchef

Sorici Prajit si Sorici in saramura

Soricul este preferatul meu de la porc.

Imi place mai mult ca ceafa, muschiul, toba sau cartabosii ...

As manca sorici pana mi-ar veni rau !

Deaceea amul acesta am fost la obor si am cumparat 1KG de sorici !



M-am uitat asa pe net si am vazut ca sunt destule feluri de macare pe care le poti face cu sorici! Poate fi umplut, poate fi ciorba , la varza ... dar cred ca cel mai bun este cel putin prajit, sau curd!



Cel prajit se face simplu ... se taie bucatele si se pune pe un gratar incins.

L-am servit apoi pe o felie de paine (asta mi-a venit mie in cap) !







Saramura de sorici se face si mai simplu.

Se pune intr-un borcan de 800ml apa rece, 3 linguri de sare, 4 catei de usturoi si bine inteles rulouri de sorici!







Se pune apoi la frigider 4-5 zile. Se consuma apoi pe platou cu alte racituri !





Merry Christmas!





---












Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Saramura de crap
Saramura de crap
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Muraturi asortate in saramura
Muraturi asortate in saramura
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Saramura de macrou
Saramura de macrou
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Castraveti in saramura
Castraveti in saramura
6 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Saramura de peste
Saramura de peste
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei