Petitchef

Gem de piersici

Altele
6 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Piersicile se spala bine, se curata de coaja, se indeparteaza samburii si se taie feliute. Se pun intr-o cratita, un rand de piersici, un rand de zahar.
  • Se lasa pana a doua zi cand se pun la fiert cu 200 ml apa. Cand este gata se lasa sa se raceasca, dupa care se pune la borcane cu capac.
  • Se vor fierbe in bain-marie, pentru o etansare perfecta a borcanelor.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sorbet de piersici si vin spumant
Sorbet de piersici si vin spumant
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gem de piersici si nectarine cu cafea
Gem de piersici si nectarine cu cafea
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gem de piersici
Gem de piersici
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara
1 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ceai rece cu piersici
Ceai rece cu piersici
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta Stea cu fructe
Tarta Stea cu fructe
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: