Retete cu piersici
Delicioase, carnoase si zemoase, piersicile se inrudesc cu nectarinele, iar spre deosebire de acestea, piersicile sunt acoperite de puf si sunt nu sunt asa de dulci ca nectarinele. Piersicile au un gust dulce, aromat, sunt zemoase, deosebit de gustoase si datorita continutului de apa, 87%, reprezinta un remediu impotriva setei si a deshidratarii. Se consuma ca atare si sunt excelente in salate de fructe, dau prospetimecocktail- urilor alaturi de cirese, ananas, struguri. Puteti pregati conserve de dulceata, gem, jeleuri sau deserturi sub forma de placinte, prajituri, tarte sau torturi. Daca nu stiti ce sa pregatiti din piersici, noi va recomandam: tarta cu piersici si migdale, tort savoare cu piersici, cheesecake light cu banane, piersici si zmeura, salata de piersici si mozzarella.

Bellini, cocktailul italian cu piersici pe care îl puteți face acasă!

Salată dulce-sărată cu piersici prăjite, rucola și burrata (aromele dulci ale verii)

Tartă răsturnată cu piersici, unt topit și caramelizat

Ceai rece cu piersici

Tarta rustica cu piersici

Sangria fără alcool

Tarta stea cu fructe

Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata

Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara

Prajitura cu mousse de ciocolata si mousse de piersici

Tort cu crema de frisca, mascarpone si piersici

Tort cu piersici si caramel

Prajitura cu piersici

Dulceata de pepene galben si piersici

Compot de piersici

Tort cu mousse de piersici

Prajitura cu piersici si bezea

Cosulete cu piersici si branza ricotta

Tarta cu piersici si afine

Tarta cu piersici

Cheesecake light cu banane, piersici si zmeura

Chec cu piersici

Tarta cu piersici si migdale
