Petitchef

Tort diplomat

Altele
8 porții
45 min
5 ore
Ușor

Ingrediente

8

Ingrediente:

Preparare

  • Mod de preparare:

    1)cele 4 plicuri de gelatina le pui in 150 ml apa rece...si mai amesteci din cand in cand..

    2)Omogenizezi cele 6 galbenusuri cu o cana de zahar..apoi le adaugi in 1/2 l lapte, treptat...precum uleiul la maioneza, si fierbi la baie/marine sau la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa...

    o lasi sa se racoreasca...si adaugi gelatina, dupa care o mai fierbi putin...si iarasi o dai la racit...

    Intre timp, bati albusurile cu 2 plicuri de zah vanilat...bati si frisca...

    3) Amesteci galbenusurile cu albusurile si 500 ml frisca...restul de 250 ml o folosesti a doua zi la ornat)

    4)in functie de preferinte...poti sa procedezi astfel:

    ---imparti compozitia in 2 parti egale...in una adaugi esenta de vanilie, in cealalta un plic de cacao si o ciocolata rasa...si ai obtinut 2 creme...

    SAU:

    ---in una adaugi esenta de vanilie, in cealalta un iaurt cu fructe....

    5) asezi intr-o forma de tort sau intr-o cratita o folie de nailon..dupa care :

    -un strat de fructe(ananasul din compot + kiwi)

    -un strat de crema(vanilie)

    - un strat de piscoturi insiropate in zeama de la compot

    - un strat de crema(ciocolata sau iaurt)

    - un strat de piscoturi insiropate

    pui tortul la frigider o noapte...

    6) a doua zi il scoti din forma...ornezi partile laterale cu frisca...partea de deasupra este ornata deja cu fructe...

    POFTA BUNA!!!

    ..ESTE DELICIOS!


Poze

Tort diplomat
Tort diplomat - poza 2
Tort diplomat - poza 3

Întrebări:




Comentarii (11):

29/12/2013

Fain

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Arata fain

(0) (0) Abuz
05/11/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
Silvia1974, 26/08/2013

Interesanta reteta, o sa o incerc si eu.

(0) (0) Abuz
01/08/2013

Sooper

(0) (0) Abuz
30/04/2013

Super bunaaaaa

(0) (0) Abuz
08/07/2012

E bun sper

(0) (0) Abuz
17/04/2012

Ok

(0) (0) Abuz
24/01/2012

Cred ca e foarte bun

(0) (0) Abuz
27/12/2011

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort donut
Tort donut
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează