Intr-o forma de tort cu peretii detasabili punem folie alimentara si asezam in picioare piscoturile pe care inmuiat doar foarte putin in compot de ananas .
Separat pregatim cremele astfel: 250 g iaurt simplu il amestecam cu dulceata de capsuni si cu jumatate de plic de gelatina pe care topit in prealabil in apa calduta.Peste acestea turnam jumatate din compozitia de frisca pe care mixat bine.
Aceasta e primul strat de crema. A doua crema o preparam la fel doar ca nu mai punem dulceata de capsuni. Punem primul strat de crema in forma de tort nivelam si apoi dam pentru 10 minute la frigider.
Dupa zece minute putem pune un strat de piscoturi peste crema si turnam cel de-al doilea strat de crema, dam iarasi la frigider pentru zece minute , apoi scoatem tortul si ornam cu felii de mandarine din compot .
Separat intr-un ibric preparam jeleul incolor .Praful se amesteca cu 200 g de suc sau compot pus cca 150 g compot de ananas , acest amestec se incalzeste pe aragaz , nu se fierbe si asa caldut se toarna pe suprafata tortului. Dam la rece cateva ore si apoi se orneaza dupa preferintele fiecaruia.
Comentarii (13):
Super...
Super si arata misto
Super.....
Fffffffffffffff bun
ESTE FOARTE BUN AM FACUT SI EU SI A IESIT FOARTE BINE
Bun super excelent
Super dupa cu arata cred k este delicios
Super bun
11000
Cea mai buna reteta