Ingrediente: 500 ml lapte 4 galbenusuri 50 gr amidon 5 linguri zahar 500 ml frisca 10 g gelatina granule coaja de la o portocala ( bio daca se poate) 2-3...
Ingrediente: 5 oua 5 linguri zahar 5 linguri faina CREMA : 300 ml de frisca batuta bine -1 5 g gelatina se pun la hidratat in cateva linguri de apa sau suc de...
Ingrediente: 2 blaturi din cate 4 oua 500 ml frisca 6-7 kiwi mari 3-4 portocale Crema din: 5 galbenusuri 250 g zahar 200 g lapte 25 g gelatina cocos verde
Ingrediente: 500 ml frisca lichida, 4 galbenusuri, 8 l zahar, 15 g gelatina 100 ml lapte, esenta de vanilie, rom, coaja de portocale si lamaie rasa, 50 ml...
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi de sampanie 500 g iaurt 500 ml frisca lichida un pliculet gelatina un pliculet de tort gelee incolor 4 linguri de...
Ingrediente: Crema 3 oua mari 250 g zahar tos 15 ml rom 150 ml coniac (sau sampanie) 400 g frisca 30 g gelatina granule (din pliculete) 50 ml apa (sau suc de...
Ingrediente: o cutie tort diplomat de la Dr.Oetker 2 oua 200 ml suc din compot 1 conserva compot de ananas 1 l lapte rece Pentru blat: 3 oua, 3-4 linguri...
Ingrediente: 600 g frisca lichida batuta 2 pac de branza philadelphia 3 linguri de zahar 200 ml smantana o conserva cu ananas banana, 2 nectarine 4 plicuri de...
Ingrediente: Pentru blat: 200g piscoturi 100g unt topit si racit(82%grasime) Pentru crema: 750g frisca batuta 250g zhar tos(daca frisca este indulcita folositi...
Ingrediente: 20 piscoturi 20 g de gelatina 1 cana cu zahar 500 g frisca 250 g frisca pentru ornat 3 oua 1 compot de ananas 1 cana lapte 250 g stafide muiate in...
Ingrediente: 500 g frisca, 2 albusuri, 100 g zahar tos, 15 ml rom, 67 foi sau 18-20 g granule de gelatina, 100 ml apa rece, un pachetel cu zahar vanilat.
un tort fin, delicios. avem nevoie de piscoturi,o conserva compot de ananas,siropul de ananas,fructe ptr deco,500 gr.mascarpone,500 gr.branza fina quark, 500 ml.frisca batuta cu intaritor,2 plicuri zahar vanilat,100 gr.zahar pudra si un plic gelatina pra