Petitchef

Tort diplomat cu fructe

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Fructe pentru interior in crema diplomat: un kivi, o banana, o portocala, sau piersici, ananas compot, capsuni ce fructe va plac, dar sa fie stoarse de zeama ca sa se intareasca bine crema diplomat cu gelatina, 3 portocale, 2 kivi, cateva capsuni mari pentru decorul exterior.
  • Incepem sa facem tortuletul foarte gustos si racoros, mai ales pentru vara:
    se pune geletina la dizolvat in zeama de la compotul de ananas, sau in alt lichid si se pune pe baie de aburi daca nu e prea mult timp, se pregateste crema din galbenusuri, lapte si zahar, pe foc, amestecand continuu cu telul pt a nu se prinde, pana se ingroasa un pic si devine ca o spuma.
  • Se bate frisca in timp ce se raceste un pic crema, se pune gelatina in crema calduta, se pun esentele, cand e aproape rece crema, se toarna peste frisca batuta si se da la frigider o ora doua, pana se intareste un pic.
  • Se imbraca o forma de tort in folie alimentara si apoi cu felii de portocale si kiwi po o suprafata cat mai mare, apoi se toarna crema diplomat.
  • Se pune deasupra tot fructe felii, piscoturi sau o foaie subtire de blat, se da la rece cca 12 ore,se rastoarna din forma si se serveste.

Rețete inrudite

YouTube

Tort cifra


Poze

Tort diplomat cu fructe
Tort diplomat cu fructe - poza 2
Tort diplomat cu fructe - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

10/12/2013

E super super super super super super super super super... bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/06/2013

Farte frumoase ..

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Andreea, 31/12/2020

Nu puneți crema la frigider înainte de a se pune in tava!!! Ce rețeta e asta? Se înmoaie și nu iese deloc!! Oribil

(0) (0) Abuz
21/12/2013

Foarte bun.....

(0) (0) Abuz
03/09/2013

F buna

(0) (0) Abuz
03/08/2013

Foarte tare

(0) (0) Abuz
31/05/2013

Este tot perfect.

(0) (0) Abuz
30/10/2012

Mosto tortul

(0) (0) Abuz
29/06/2012

Succes

(0) (0) Abuz
22/04/2012

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort simplu de ciocolată
Tort simplu de ciocolată
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort donut
Tort donut
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează