Turta dulce de post
Ingrediente
6
Pentru decor:
Rețete inrudite
Turta dulce - petitchef
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se face un caramel din 150 g zahar, ca sa aiba o culoare roscata.
- Cand caramelul s-a facut,il tragem de pe foc si adaugam apa si restul de zahar si punem iarasi pe foc, pana cand se topeste zaharul.
- Cand caramelul s-a facut,il tragem de pe foc si adaugam apa si restul de zahar si punem iarasi pe foc, pana cand se topeste zaharul.
- Amestecam, turnam siropul de zahar, racit si framantam. Aluatul rezultat il intindem intr-o foaie nu prea subtire si decupam cu forma.
- Intr-o tava unsa asezam formele si punem la cuptorul incins cam 20 de minute. Cand sunt gata, din zaharul pudra amestecat cu putina apa facem o glazura cu care glazuram fiecare turta dulce. Presaram bombonele pentru decor si le punem pe o farfurie sa se usuce.
- Cand a vazut ca sunt cam tari, le-a lasat sa se raceasca si apoi le-a pus intr-o punga de plastic cu platou cu tot.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: