Petitchef

Turta dulce de post

Altele
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru decor:

Preparare

  • Se face un caramel din 150 g zahar, ca sa aiba o culoare roscata.
  • Cand caramelul s-a facut,il tragem de pe foc si adaugam apa si restul de zahar si punem iarasi pe foc, pana cand se topeste zaharul.
  • Cand caramelul s-a facut,il tragem de pe foc si adaugam apa si restul de zahar si punem iarasi pe foc, pana cand se topeste zaharul.
  • Amestecam, turnam siropul de zahar, racit si framantam. Aluatul rezultat il intindem intr-o foaie nu prea subtire si decupam cu forma.
  • Intr-o tava unsa asezam formele si punem la cuptorul incins cam 20 de minute. Cand sunt gata, din zaharul pudra amestecat cu putina apa facem o glazura cu care glazuram fiecare turta dulce. Presaram bombonele pentru decor si le punem pe o farfurie sa se usuce.
  • Cand a vazut ca sunt cam tari, le-a lasat sa se raceasca si apoi le-a pus intr-o punga de plastic cu platou cu tot.


Poze

Turta dulce de post
Turta dulce de post - poza 2
Turta dulce de post - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

27/02/2015

Este o reteta minunata

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Turta dulce - petitchef
Turta dulce - petitchef
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pecan pie-placinta cu nuci pecan
Pecan pie-placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu smochine si struguri
Tarta cu smochine si struguri
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pesto de leurdă, parfumat și super gustos!
Pesto de leurdă, parfumat și super gustos!
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Turta dulce - Simbolul Sarbatorilor de Iarna Turta dulce - Simbolul Sarbatorilor de Iarna

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează