Petitchef

MUCENICI (DE POST)

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Ingrediente pentru aluat:

Suplimentar:

Cost estimat: 4.08 (1.02€/porție)

Preparare

  • Drojdia se amesteca cu un sfert din cantitatea de zahar,drojdia se va topi.Restul de zahar se topeste in apa calduta.Se toarna drojdia peste faina,sarea,apoi apa si se incepe framantarea.
  • Se pune si mierea,margarina moale putin cate putin pana o incorporam pe toate.La sfarsit rezulta un aluat moale ca cel de cozonac.Se lasa la rescut pana isi dubleaza volumul.
  • Apoi,margarina(cele 100g)se freaca cu zaharul vanilat.
    Cand aluatul a crescut se imparte in 2-3 bucati.Fiecare bucata de aluat se intinde cu sucitorul,se unge cu margarina vanilata si se impatureste.
  • Se taie fasii,iar fiecare fasie se taie la randul ei,dar la un capat nu de tot-asa,ca doi craci de pantalon.Se mpleteste si se formeaza mucenicul.
    Cat se coc mucenicii facem un sirop din apa si miere,proportii 1:1.Siropul se toarna peste mucenicii fierbinti si se lasa pana se racesc sa absoarba tot siropul.
    Se ung cu miere si se dau prin nuca.
    Asa insiropati sunt o nebunie.

Rețete inrudite

YouTube

Raw brownie


Poze

MUCENICI (DE POST)
MUCENICI (DE POST) - poza 2
MUCENICI (DE POST) - poza 3
MUCENICI (DE POST) - poza 4
MUCENICI (DE POST) - poza 5
MUCENICI (DE POST) - poza 6
MUCENICI (DE POST) - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

07/03/2015

Delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/03/2014

Super

(0) (0) Abuz
08/03/2014

Fff buni!!

(0) (0) Abuz
07/03/2014

Delicios

(0) (0) Abuz
07/03/2013

Arata bine

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată cu sparanghel super gustoasă
Salată cu sparanghel super gustoasă
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crinkle cake cu brânză de capră și miere
Crinkle cake cu brânză de capră și miere
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Retete de Mucenici Retete de Mucenici

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează