Ingrediente: 10 oua,11 linguri faina,praf de copt,sare,piper,3 linguri smantana,o cescuta de ulei,300 gr telemea de oaie,1 gogosar rosu,masline verzi si negre,2...
Ingrediente: Asadar aveti nevoie de: (pentru o tava de aprox. 20/30 cm sau 2 tavi rotunde de tarta cu diametrul 20cm) Pentru aluat: 1 ou 500 gr faina 220 ml apa...
Ingrediente: Iti trebuie o tava dreptunghiulara mica sau o forma de tarta cu diametrul de 24 cm. Am folosit: 1. 400 gr aluat de foietaj 2. 350 gr telemea de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 750 g pulpe dezosate de pui, 250 g carne de porc cu slănină, 2 căței de usturoi, 1,5 linguriță semințe coriandru, 1 linguriță semințe muștar, 1,5...
Ingrediente: Pentru umplutură : Carne de vita tocata 500 grame (cui îi place poate amesteca aici și puțină carne tocată de oaie) 2 cepe (tocate foarte marunt)...