Praz umplut cu crema de tofu

(4.36/5 - 90 voturi)
10 comentarii


Ingrediente:

iata de ce aveti nevoie:
circa 50 de grame de tofu
putina verdeata (patrunjel sau marar proaspat)
sare
piper proaspat macinat si 1 fir de praz proaspat.

Preparare:

Etapa 1:

Prazul se spala bine. Se taie partea verde si se da deoparte. Se foloseste numai partea alba. Se inlatura partile cu pete, rupte etc. Partea alba se taie in rondele egale, de circa 5 centimetri lungime. Se lasa doar 1 foaie, astfel incat gustarile sa nu fie foarte iuti.

Etapa 2:

Intre timp se amesteca tofu cu sare, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine si se umplu rondelele de praz. Branza trebuie presata bine, astfel incat gustarile sa stea in picioare, pe farfurie. Se decoreaza cu patrunjel sau marar proaspat, ridichii si rosii proaspate.

Etapa 3:

Pofta buna si un weekend frumos!





Punctează această reţetă:

Comentarii:

alexandrescu_j2013
5 / 5alexandrescu_j2013
Postat 15/03/2014, 21:49

Am facut si eu dar cu brinza de vaci proaspata sunt ff bune

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 15/03/2014, 17:47

Voi incerca ,arata bine, cred ca v fi gustos!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 09/10/2013, 17:27

Foarte buna multumesc
tariul tău:

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 03/08/2014, 16:24

Binevenita in post,F.bun

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 15/03/2014, 15:03

Am incercat si e super

(0) (0) Abuz
5 / 5Theodora
Postat 25/01/2014, 21:28

Interesanta !!!!!!

(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 26/01/2013, 13:06

Merita incercat!

(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 15/03/2014, 11:05

Nu imimplace

(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (10)

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenO aromă intensă de cafeaO aromă intensă de cafeaSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale