Petitchef

Salata Daikon

Antreuri
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
169 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2 (0.5€/porție)

Preparare

  • Ridichea se curata de coaja si se taie felii subtiri.
  • Facem un dressing din ulei, de preferat de masline, sucul de lamaie si sare dupa gust.
  • Turnam dressingul peste ridichea feliata si presaram patrunjel verde tocat marunt.
  • Atata de simpla si atat de delicioasa.
  • Ca sa nu mai vorbim de actiunile terapeutice ale acestei minunate legume.
  • Cica ar stimula secretia de bila si ar ajuta la eliminarea ei, ar avea proprietati antiscorbutice, antirahitice si antiseptice.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (393g)
Calorii: 169Kcal
  • Carbo: 9.6g
  • Grăsimi: 11.8g
  • Grăsimi sat.: 1.4g
  • Proteine: 5.2g
  • Fibre: 9.2g
  • Zahăr: 9.5g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6

Întrebări:




Comentarii:

martagabriela
martagabriela, 01/04/2019

Este bob nu fasole

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata mexicana in borcan
Salata mexicana in borcan
2 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata cub rubik
Salata cub rubik
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Daikon - Ridichea alba japoneza Daikon - Ridichea alba japoneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează