Petitchef

Aperitiv cu piept de pui afumat

In sfarsit am revenit! Acum sunt client platitor al google, si ca atare acum am 20 GB spatiu de stocare si pot posta linistita:) Acesta a fost motivul pentru care am absentat cateva zile de pe ambele bloguri. Nu mai puteam urca poze.

Si acum un alt aperitiv super simplu, rapid si cu o combinatie de culori si gusturi extraordinara!


Ingredientele necesare pentru realizarea acestui aperitiv neobisnuit sunt:

piept de pui afumatdulceata de strugurei rosiimustar frantuzesc (cu boabe intregi)crackers miere de albine
Amestecati intr-un bowl 3 linguri de mustar cu doua linguri de miere de albine. Taiati pieptul de pui afumat bucatele, iar apoi pe un cracker puneti putin mustar cu miere, peste puneti o bucata de piept de pui, iar deasupra putin gem de strugurei rosii.

  Este o combinatie delicioasa va promit.

Giovanna











Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)
Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)
4 porții
2 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv simplu
Aperitiv simplu
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv buturuga de crăciun
Aperitiv "buturuga de crăciun"
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei