Ingrediente: 300 gr fasole alba fiarta 1 catel de usturoi 20 gr de tahini sucul de la 1/2 lamaie 5 gr de chimen macinat 60 gr de lapte de cocos 30 gr ulei de...
Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Ingrediente: 1 conserva (400 g) fasole rosie in sos mexican picant 1 conserva (400 g) fasole alba in sos tomat 4 foi de tortillas 2 maini pline de branza...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 g cartofi (3-4), o lingurita de malai si o lingurita de faina, 1 ceapa tocata, 1 ardei gras tocat, 3 linguri porumb congelat sau conservat,...