Bandeja paisa: un preparat plin de culoare, aromă și tradiție
Pornește într-o călătorie culinară prin Columbia cu următoarea rețetă: Bandeja Paisa! Un fel de mâncare plin de textură, mirosuri și arome care te va cuceri. Această masă copioasă, care a fost concepută inițial pentru a oferi energie muncitorilor din munții columbieni, după zile obositoare de muncă, a reușit să devină felul de mâncare cu semnătură națională, deoarece reprezintă perfect diversitatea gastronomică a țării. Cantitatea de ingrediente prezente în acest fel de mâncare sau tava poate varia puțin. Noi am folosit 8 ingrediente diferite: avocado, fasole, chorizo, bacon, orez, ou, carne tocata și banană plantain prăjită; Cu toate acestea, puteți include preparate tradiționalele ca arepa și cârnați. Rezultatul va fi în continuare incredibil! :-)
Ingrediente
Pentru carnea tocata:
Pentru chicharrón:
Materiale
- Cratiță
- Tigaie
- Hârtie absorbantă
- Tavă mare sau farfurie





