Petitchef

Pasta de ton cu maioneza si gris

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Scurgi uleiul din conservele de ton.
  • Pregatesti maioneza dintr-un galbenus, o lingura de mustar , un praf de sare de lamaie si 200 ml ulei.
  • Fierbi 200 ml apa cu putina sare, apoi adaugi 2 linguri cu gris si mesteci pana se ingroasa si obtii o mamaligutza de gris . Lasi grisul sa se raceasca bine.
  • Cureti o ceapa si o toci marunt, apoi o amesteci cu tonul bine stors de ulei. Tai 2-3 castraveti marunt si amesteci cu tonul si ceapa.
  • Amesteci totul cu maioneza, apoi adaugi grisul racit si patrunjel verde tocat. Potrivesti de piper, sare si dai pasta la frigider pentru cca. 30 minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de peste
Pasta de peste
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pasta de peste pe pat de ardei copti
Pasta de peste pe pat de ardei copti
2 porții
55 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pasta de ton in cupe de lamaie
Pasta de ton in cupe de lamaie
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Maioneza perfecta!
Maioneza perfecta!
1 porții
13 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Maioneza fara ou
Maioneza fara ou
4 porții
3 min
Foarte ușor
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris? Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei