Petitchef

Pateuri cu sunca si cascaval

Aperitiv
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 pachet foietaj

- 1 pachet branza topita felii

- 300 g sunca sau pastrama

Preparare

  • Aluatul se lasa la dezghetat. E bine sa nu il fortati, bagandu-l la cuptorul cu microunde sau prin alte metode, deoarece riscati ca atunci cand il coaceti sa nu mai creasca si sa nu se mai formeze acele frumoase foi.
  • Se taie foietajul in patratele.Se aseaza pe fiecare patratel cate o branza topita iar pe fiecare branzica cate o bucata de sunca.
  • Se ung cu ou si se presara cu susan.Nu-i asa ca e usor.Se baga la cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu aproximativ 20 minute, pana cand devine mare , pufos si auriu.

Poze

Pateuri cu sunca si cascaval, poza 1Pateuri cu sunca si cascaval, poza 2Pateuri cu sunca si cascaval, poza 3Pateuri cu sunca si cascaval, poza 4Pateuri cu sunca si cascaval, poza 5Pateuri cu sunca si cascaval, poza 6Pateuri cu sunca si cascaval, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pateuri cu sunca si cascaval
Pateuri cu sunca si cascaval
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pateuri rapide cu cascaval
Pateuri rapide cu cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pateuri cu osanza
Pateuri cu osanza
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: