Petitchef

Pateuri cu sunca si cascaval

Aperitiv
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 pachet foietaj

- 1 pachet branza topita felii

- 300 g sunca sau pastrama

Preparare

  • Aluatul se lasa la dezghetat. E bine sa nu il fortati, bagandu-l la cuptorul cu microunde sau prin alte metode, deoarece riscati ca atunci cand il coaceti sa nu mai creasca si sa nu se mai formeze acele frumoase foi.
  • Se taie foietajul in patratele.Se aseaza pe fiecare patratel cate o branza topita iar pe fiecare branzica cate o bucata de sunca.
  • Se ung cu ou si se presara cu susan.Nu-i asa ca e usor.Se baga la cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu aproximativ 20 minute, pana cand devine mare , pufos si auriu.

Poze

Pateuri cu sunca si cascaval, poza 1
Pateuri cu sunca si cascaval, poza 2
Pateuri cu sunca si cascaval, poza 3
Pateuri cu sunca si cascaval, poza 4
Pateuri cu sunca si cascaval, poza 5
Pateuri cu sunca si cascaval, poza 6
Pateuri cu sunca si cascaval, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pateuri cu carne
Pateuri cu carne
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pateuri cu osanza
Pateuri cu osanza
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pateuri rapide cu cascaval
Pateuri rapide cu cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.