Petitchef

CAKE__ APERITIV

Aperitiv
4 porții
1 oră
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cascavalul se da pe razatoarea mica, sunca se taie cubulete Ardeiul si maslinele se taie bucatele.
    Albusele se bat spuma cu putina sare ,se aduga galbenusele ,apoi treptat faina si praful de copt amestecand de jos in sus.
  • Se pun mezelurile si celelalte ingrediente ,se amesteca usor si se mai adauga dupa gust condimente
    In tavita de chec pe care uns-o , pus toata compozitia si am dat la cuptorul preincalzit in jur de 25-30 minute.Se taie rece.Este foarte aspectoasa si delicioasa.


Poze

CAKE__ APERITIV, poza 1
CAKE__ APERITIV, poza 2
CAKE__ APERITIV, poza 3
CAKE__ APERITIV, poza 4
CAKE__ APERITIV, poza 5
CAKE__ APERITIV, poza 6
CAKE__ APERITIV, poza 7
CAKE__ APERITIV, poza 8
CAKE__ APERITIV, poza 9

Întrebări:




Comentarii:

30/12/2012

Super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bouyourdi-aperitiv grecesc
Bouyourdi-aperitiv grecesc
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv
Chec aperitiv
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aperitiv arici
Aperitiv arici
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Coroniță aperitiv
Coroniță aperitiv
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.