Dobos aperitiv

(4.52/5 - 23 voturi)
2 comentarii

  • DOBOS APERITIV
  • DOBOS APERITIV, Poza 2
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
4 porții
Preparare:
20 min
Gătire:
25 min
Gata în:
45 min
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

- sunca presata feliata
- cascaval feliat
- unt

Preparare

Etapa 1

Se unge o felie de sunca cu unt moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand ajungem la inaltimea dorita.Se inveleste in folie alim.

Etapa 2

Si se da la rece pentru aproximativ o ora;apoi se indreapta marginile si se taie dupa dorinta:cuburi,dreptunghiuri sau triunghiuri ca mine.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

10/10/2013

Comentariul tău: buna si usor de realizat, bv

(0) (0) Abuz
09/03/2014

Un prerparat rafinat si cu bun gust.

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Creveti crocanti in foaie de placinta


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icreO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale