Petitchef

DOBOS APERITIV

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se unge o felie de sunca cu unt moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand ajungem la inaltimea dorita.Se inveleste in folie alim.
  • Si se da la rece pentru aproximativ o ora;apoi se indreapta marginile si se taie dupa dorinta:cuburi,dreptunghiuri sau triunghiuri ca mine.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

DOBOS APERITIV, poza 1
DOBOS APERITIV, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

aurora, 26/12/2018

Excelent !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cornelia52, 26/12/2018

Gustos,usor de facut,usor de mincat

(0) (0) Abuz
eloiseghe, 26/12/2018

Excelent! Prepar mereu dobosul aperitiv

(0) (0) Abuz
09/03/2014

Un prerparat rafinat si cu bun gust.

(0) (0) Abuz
10/10/2013

Comentariul tău: buna si usor de realizat, bv

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bouyourdi-aperitiv grecesc
Bouyourdi-aperitiv grecesc
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv
Chec aperitiv
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dobos aperitiv cu sunca si cascaval
Dobos aperitiv cu sunca si cascaval
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu ton
Chec aperitiv cu ton
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: