Dobos aperitiv

(4.52/5 - 23 voturi)
2 comentarii


  • DOBOS APERITIV
  • DOBOS APERITIV, Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 25 minute
Gata în: 45 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- sunca presata feliata
- cascaval feliat
- unt

Preparare:

Etapa 1:

Se unge o felie de sunca cu unt moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand ajungem la inaltimea dorita.Se inveleste in folie alim.

Etapa 2:

Si se da la rece pentru aproximativ o ora;apoi se indreapta marginile si se taie dupa dorinta:cuburi,dreptunghiuri sau triunghiuri ca mine.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

3 / 5
Postat 10/10/2013, 11:14

Comentariul tău: buna si usor de realizat, bv

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 09/03/2014, 15:26

Un prerparat rafinat si cu bun gust.

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Video sugerat




Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

O delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulDelicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale