Spalat bine visinele si curatat de codite si frunze. Intr-o damigeana de 5 L pus un rand de visine scurse bine de apa, apoi zahar, apoi iarasi visine si iarasi zahar, si tot asa pana terminat visinele, avand grija insa ca ultimul strat sa fie de zahar.
Astupat damigeana cu un dop de pluta si lasat-o la soare pentru 3-4 zile. De vreo 2-3 ori zgaltait bine damigeana sa se amestece visinele cu zaharul. adaugat apoi alcoolul, votca si apa.
Si se lasa totul sa se invecheasca o saptamana, doua, trei, o luna atat cat reuseste fiecare sa stea departe de visinata!Un pont de la mine: puteti inlocui visinele cu afine si veti obtine o minunatie de afinata!
Comentarii:
Caca1
Ok,boss,la treaba!
Buna reteta, dar treaba cu lasatu sa invecheasca , o saptamana, o luna ... parerea mea la 2-3 gratare trebuie facuta iar visinata :)
Sal.inlocueste apa cu votca si e ok.
Sa tot curga :)
Caca
..
Am facut a iesit buna rau.PAREREA MEA
Setosule