Ingrediente: 1 lingura de gelatina 6 linguri de apa 1 lingura margarina 2 linguri miere zahar pudra(1 kg) Deci sa recapitula: facem blatul insiropam blatul...
Ingrediente: 500 ml frisca lichida proaspata 2 lg miere 2 lg zahar brun 4 g gelatina coaja de la jumatate de portocala Pentru sos: 100 ml suc proaspat de...
Ingrediente: 1 franzelă veche de 1-2 zile, 500 ml apă, 250 g zahăr, 1/2 borcan dulceață de vișine, 1/2 cană nucă tocată, 2 linguri cacao, 2 linguri miere, 2...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 10-12 felii de paine prajita sau o paine veche de o zi, cu coaja taiata 4 oua 500 ml. lapte 90 g. miere 2 lingurite esenta de vanilie 2 gutui...
Ingrediente: 300 g cozonac - 500 ml lapte - 150 ml vin - 2 oua - 1 budinca caramel - 150 g zahar - 3 ling. Miere - 150 g branza de vaci - 5 mere - dulceata de...
Ingrediente: 400 g zahar 3 oua 75 g unt 3 linguri miere 225 ml lapte 1 lingurita amoniac 450 g faina 2 plicuri budinca vanilie 800 ml lapte piersici cubulete...
Ingrediente: 400 g zahar 3 oua 75 g unt 3 linguri miere 225 ml lapte 1 lingurita amoniac 450 g faina 2 plicuri budinca vanilie 800 ml lapte piersici cubulete...
Mierea este compusa din doua zaharuri principale, levuloza si dextroza. Mierea este rapid absorbita in sange, oferind un impuls de energie rapid pentru organism. Contine, de asemenea proteine, vitamine si minerale, dar nu contine colesterol.