Petitchef

Budinca rece din fulgi de ovaz

Altele
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 cana fulgi de ovaz fini

1 cana ? 1 1/4 cana lapte de soia

1 mar acrisor curatat de coaja si cotor

miere dupa gust

1 vf cutit scortisoara sau nucsoara

Preparare

  • Fulgii se amesteca bine cu laptele, intr-un vas si se deau la frigider peste noapte.
  • A doua zi ar trebui sa arate ca o budinca groasa. Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana rezulta o compozitie omogena.
  • Serviti ca atare sau cu fructe, nuci, seminte.
L Lifestyle blog


Video sugerat

YouTube

Pepite/fulgi de ciocolata


Comentarii:

17/08/2015

Bunn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Budinca chia si kiwi
Budinca chia si kiwi
1 porții
6h10m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Batoane din orez expandat
Batoane din orez expandat
6 porții
1h30m
Foarte ușor
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Budinca din branza de vaci
Budinca din branza de vaci
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Budinca cu fulgi de porumb
Budinca cu fulgi de porumb
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

O delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateLoboda si stevia, sanatatea din natura!Loboda si stevia, sanatatea din natura!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: