Petitchef

Budinca rece din fulgi de ovaz

Altele
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fulgii se amesteca bine cu laptele, intr-un vas si se deau la frigider peste noapte.
  • A doua zi ar trebui sa arate ca o budinca groasa. Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana rezulta o compozitie omogena.
  • Serviti ca atare sau cu fructe, nuci, seminte.

Rețete inrudite

YouTube

L Lifestyle blog



Comentarii:

17/08/2015

Bunn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de cozonac cu mere
Budinca de cozonac cu mere
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Budinca din fulgi de secara / buding de copos de centeno
Budinca din fulgi de secara / buding de copos de centeno
4 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Budinca de orez cu mere
Budinca de orez cu mere
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Budinca chia si kiwi
Budinca chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: