Petitchef

Budinca rece din fulgi de ovaz

Altele
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 cana fulgi de ovaz fini

1 cana ? 1 1/4 cana lapte de soia

1 mar acrisor curatat de coaja si cotor

miere dupa gust

1 vf cutit scortisoara sau nucsoara

Preparare

  • Fulgii se amesteca bine cu laptele, intr-un vas si se deau la frigider peste noapte.
  • A doua zi ar trebui sa arate ca o budinca groasa. Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana rezulta o compozitie omogena.
  • Serviti ca atare sau cu fructe, nuci, seminte.
L Lifestyle blog


Comentarii:

17/08/2015

Bunn

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Dovleacul placintar-rasfatul anotimpului receDovleacul placintar-rasfatul anotimpului rece

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: