Petitchef

Budinca rece din fulgi de ovaz

Altele
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fulgii se amesteca bine cu laptele, intr-un vas si se deau la frigider peste noapte.
  • A doua zi ar trebui sa arate ca o budinca groasa. Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana rezulta o compozitie omogena.
  • Serviti ca atare sau cu fructe, nuci, seminte.

L Lifestyle blog



Comentarii:

17/08/2015

Bunn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de gris cu mere
Budinca de gris cu mere
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Budinca din fulgi de secara / buding de copos de centeno
Budinca din fulgi de secara / buding de copos de centeno
4 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Budinca cu fulgi de porumb
Budinca cu fulgi de porumb
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.