Ingrediente: 500 g carne din piept de pui o felie de franzela o ceapa mica 2 catei de usturoi 50 g unt 1 ou sare piper alb boia patrunjel verde ulei pentru prajit
Ingrediente: odata cu o ceapa rosie mare, 6 catei de usturoi mari, 4 felii de piine neagra, 2 cartofi, 2 ardei grasi rosii , patrunjel si marar verde .
Ingrediente: 500 g carne tocata din piept de pui 150 g pastrama afumata de pui 1 ou 1 ceapa 4 catei de usturoi patrunjel verde sos de rosii oregano, busuioc...
Se intampla adesea sa ne trezim cu musafiri neinvitati, atunci pregatim in graba compozitia de clatite, incingem vreo 2 tigai, scoatem borcanele cu gem din camara si problema noastra este ca si rezolvata.
Ingrediente: un piept de pui o ceapa un morcov 3-4 catei usturoi o jumatate lingurita coaja rasa de lamaie sare piper un ou o chifla(sau 2-3 feliute paine)
Ingrediente: 2 conserve de ton in suc propriu 1 piept de pui tocat 100 grame cascaval razuit un morcov tocat jumatate cana apa 2 linguri maioneza 2 cuburi knorr
Ingrediente: Pentru chiftelute: 1/2 kg carne de porc mai grasuta 1/2 kg piept de pui 200 g pesmet 200-300 ml lapte 3 oua 3 catei de usturoi piper sare Pentru...
Ingrediente: un piept de pui dezosat un morcov potrivit un cartof mare 2 catei de usturoi un ou 3-4 linguri pesmet patrunjel marar o lingura bulion condimente
Ingrediente: Avem nevoie de : 1 piept de pui 200 g cascaval 1 ou 3 catei usturoi rozmarin piper alb sare Pentru sos : 50 g unt 1 lingura faina 1 cana lapte 50 g...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.