Petitchef

Chiftelute cu sos alb de cascaval

Altele
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Avem nevoie de :

1 piept de pui

200 g cascaval

1 ou

3 catei usturoi


piper alb

sare


Pentru sos :

50 g unt

1 lingura faina

1 cana lapte

50 g cascaval

sare si piper

Preparare

  • Avem nevoie de :
    Pieptul de pui se toaca mare, impreuna cu cascaval, ou si condimente. Cu mainile umede se formeaza chiftelutele, pe care le punem intr-o tava cu putin ulei incins. Se da tava la cuptorul incins la foc mediu spre mare si se lasa 5 minute. Se intorc chiftelutele pe partea cealalta si se mai lasa 5 minute.
  • Pentru sos :
    Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si cascavalul ras. Condimentam dupa gust.
    Turnam sosul obtinut peste chiftelute. Se serveste cald.

Poze

Chiftelute cu sos alb de cascaval, poza 1
Chiftelute cu sos alb de cascaval, poza 2
Chiftelute cu sos alb de cascaval, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute cu sos
Chiftelute cu sos
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.