Ingrediente: 500 gr fasole boabe 1 morcov mare 1 ceapa 2-3 rosii bine coapte 1 mana de marar verde 1/2 lingurita cimbru sare piper boabe 1 foaie de dafin 1 linguri...
Ingrediente: Pentru paine: -1,5 kg faina -3 cubulete drojdie -apa -sare Pentru ciorba: -500 grame fasole(lasata dinainte in apa sa se umfle) -ciolan afuma...
Ingrediente: 400 g. costita afumata, ciolan afumat sau sunca de casa, 500 g. fasole pastai 1 morcov, 1 patrunjel, 2 fire de ceapa verde, 2 catei usturoi, 1 a...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: fasole boabe o ceapa un morcov o felie telina pastrnac radacina de patrunjel zeama de varza o lingura bulion ardei sare piper cimbru o lingura de fa...
Ingrediente: 1 kg faina 60 g drojdie proaspata sau 4 plicuri dorijdie uscata 440 g apa 2 linguri ulei 1 lingurita zahar 2 lingurit rase de sare 500 g fasole 1 cio...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 300 g fasole bobe 400 g scarita 2 morcovi un pastarnac o radacina de patrunjel o ceapa cateva fire de patrunjel verde tocat 50 ml ulei o lingura buli...
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de'' bor...
Ingrediente: Carne de gaina (spate si aripi) portionata si spalata O ceapa (curatata si spalata) Un morcov (curatat si spalat) O telina mica (curatata si spalat...
Ingrediente: 4 picioare de pui sau 2 piepti 2 tulpini de telina 2 morcovi 1 ceapa potrivita 2 catei de usturoi 3-4 linguri ulei de masline 1 cutie de rosii cu chi...