Petitchef

Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
fasole boabe - 300 g

o lingura bulion




sare

piper

frunze dafin


un ciolan afumat

Preparare

  • Se fierbe fasolea boabe (aprox 300 g) cu putina sare in oala cu presiune aprox 20 minute. Se arunca apa, se pune ciolanul intreg, o ceapa taiata felii, morcovul si pastarnacul date prin razatoare, o lingura de bulion, 2 frunze dafin, putina sare si piper, completam cu apa si lasam sa fiarba tot la oala cu presiune, la foc mic o ora.
  • Dupa acest timp, deschidem oala, scoatem ciolanul, il portionam si-l punem inapoi . Adaugam tarhonul maruntit si ciorba e gata.
  • Se serveste de minune cu salata de ceapa rosie. Pentru doua persoane, taiem o ceapa feliute subtiri, o amestecam intr-o cana cu sare, zahar, otet si ulei.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole boabe
Ciorba de fasole boabe
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Ciorba de fasole in paine de casa
Ciorba de fasole in paine de casa
8 porții
2 ore
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie
Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie
8 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.