Ingrediente: 500 gr carne de pui ( am folosit aripioare si spate ) 1 morcov 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce Putin ulei ( 2-3 linguri ) 200 ml smantana 1 ...
Ingrediente: 500 g ciuperci mici 500 g carne de pui 1 ardei rosu 1 ceapa mare 2 morcovi 3 catei de usturoi patrunjel verde 100 g. taitei 100 g. smantana 2 lingu...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: pulpe de pui,2 sau 4,dupa cum vreti sa fie ciorba de carnoasa. o lingura untura de gaina,sau 100 ml ulei zarzavat o ceapa 200 g mazare congelata sau ...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: carne pui (spate, aripi) 2 morcovi 1 ceapa 1 ardei gras verde si unul rosu codite de telina telina 4 rosii coapte/ suc de rosii fidea sau taietei de ...
Ingrediente: 500 g pipote de pui 2 morcovi 1 pastarnac o radacina mica de patrunjel telina o ceapa 3-4 catei de usturoi 2-3 linguri ulei 300 ml smantana ...
Ingrediente: conopida morcov patrunjel radacina rosie ardei gras ceapa cub Knorr de pui ulei, smantana galbenus de ou frunze de patrunjel si leustean....
Ingrediente: 700 g carne de pui 3 morcovi mijlocii 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 1/2 pahar de orez 1 zeama stoarsa de la o lamaie 3 galbenusuri 30...