- Home
- Rețete
- Reteta de clatite
- Clatite cu spanac
Clatite cu spanac
8 rețete (172 voturi), (21) , (70)
Felul principal Foarte ușor 50 min 15 min
Ingrediente: Aluat clatite: 140 g faina 2 oua 1 galbenus sare 250 ml lapte Umplutura: 200 g branza telemea 200 g spanac proaspat 1 ceapa rosie 2 fire ceapa verde m...
(19 voturi), (2)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 10 foi de clatite 500 g spanac putin lapte, supa de legume sau apa2 cepe cascaval dupa gust Optional se poate folosi si putina branza...
(157 voturi), (13) , (113)
Felul principal Ușor 20 min 30 min
Ingrediente: Pentru aprox. 10 foi: 4 oua o cana apa minerala un praf de sare 3 linguri ulei un varf de cutit cu bicarbonat de sodiu faina (aprox 8 linguri...
(4 voturi), (1) , (12)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 40 ml lapte 1 manuchi menta proaspata 40 g spanac 2 oua 100 g faina 2 linguri zahar 1 lingura ulei arahide 1 borcan conserva piersici 1 mar...
(13 voturi), (1)
Felul principal Foarte ușor 15 min 35 min
Ingrediente: 50 g cascaval 1 lingura smantana Clatite: aluat de clatite Umplutura de spanac: 1/2 kg spanac o lingurita de unt o lingurita de faina Umplutura de...
(104 voturi), (9 comentarii)
Se intampla adesea sa ne trezim cu musafiri neinvitati, atunci pregatim in graba compozitia de clatite, incingem vreo 2 tigai, scoatem borcanele cu gem din camara si problema noastra este ca si rezolvata.
Felul principal Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: 5 oua - 300 g Faina - 200 g Lapte - Apa minerala - Sare si piper - Oregano - 2 kg Spanac - 800 g Lapte - 50 g Faina 200 g Smantana 400 g Ca...
(2 voturi), (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 150 g. de faina 2 oua 250 ml de lapte 20 g. de unt sare unt (pentru tigaie) pentru crema: 300 g. de spanac si urzica 1 ceapa un catel de usturoi 20 g...
(1 vot), (4)
Ingrediente:
400 g spanac
200 g cascaval
50 g unt
50 ml lapte
50 g pesmet
Pentru aluat:
100 g faina
100 ml apa minerala
50 g ulei
sare
Mod de preparare:
Amestec? f?ina cu sare. Adaug? apa ?i uleiul amestecând energic pentru a nu se forma cocoloa?e.