-
Home
-
Rețete
Conopida - pagina 7
154 rețete
(4 voturi), (9)
Antreuri Foarte ușor 40 min 45 min
Ingrediente: Crusta: 2 cani de cartofi rasi 1/4 cana ceapa tocata sare 1 ou batut Umplutura: o conopida o bucata de brocoli 2 oua o ceasca de lapte (de soia) o...
Aperitiv Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: conopida cruda ulei presat la rece de porumb fulgi de drojdie (in Plafar, magazine naturiste) sare
(16 voturi), (2) , (4)
Antreuri Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: Gogonele, ardei, castraveti, ceapa, varza, conopida 1 litru de otet 2 litri de apa 90 g de sare.
(13 voturi), (5) , (3)
Altele Foarte ușor 15 min
Ingrediente: castraveti, gogosari, ardei, varza, gogonele, conopida , marar, cimbru, foi de dafin, hrean, boabe de piper, otet, zahar, sare neiodata, salicilat,
(2 voturi), (4)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: salam carnati masline ciuperci natur morcov catraveti murati porumb congelat rosii fasole pastai conopida congelata cascaval ciuperci congelate...
(8 voturi), (1) , (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: un broccoli -o conopida mica -o ceapa un catel de usturoi 3 oua 150 g. branza sare nuca macinata 2 linguri de faina 1/2 pahar de lapte branza felii
(2 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 10 min 15 min
Ingrediente: 2 platici mari cam 200 g conopida 2 lamii mici otet balsamic condiment de peste si apa.
(101 voturi), (10) , (11)
Conopida nu este alimentul meu preferat. Nici pe de parte. De-abia daca o suport sub forma muraturilor. Cu toate astea, din intamplare, fiindca ii luasem celui mic odata niste conopida (care s-a dovedit ca nu ii pria, fiindca ii oferea niste dureri de bur
(7 voturi), (1)
Exista retete pe care le mostenim si e MUSAI sa le ducem mai departe ... asta e una dintre ele :) O mostenesc de la mama soacra si vreau sa o duc mai departe, pentru ca e exceptionala (chiar daca nu e tocmai sanatoasa ;) ) *** scuzati calitatea poz
Ingrediente: 1 conopid? frumoas?, 500 g carne macr?, 1 ceap?, 3 linguri unt sau untur?, 1 ou, sare, piper, 2 linguri pesmet. Se rup buchetele, f?r? cotoare, de la o conopid? frumoas?, se spal? ?i se fierb pe jum?tate în ap? cu sare. Se scurg de ap?. Se d?