Ingrediente: o conopida de marime mijlocie 100 g masline negre 100 g masline verzi 100 g ardei in otet 50 g capere 50 g castraveti in otet un praf de sare 5 ling...
Ingrediente: 6 kg pepenasi verzi 2 buc.conopida 3 kg ardei capia rosu o telina jum kg morcov 2 legaturi frunze telina o legatura marar uscat 2 legaturi tarhon u...
Ingrediente: 1/2 capatana de conopida 2 linguri de unt sau margarina 2 linguri de faina 2 cani de lapte 1/4 cana de cascaval ras 1/4 cana branza rasa 1/4 kg. de p...
Ingrediente: Crusta: 2 cani de cartofi rasi 1/4 cana ceapa tocata sare 1 ou batut Umplutura: o conopida o bucata de brocoli 2 oua o ceasca de lapte (de soia) o...
Ingrediente: un broccoli -o conopida mica -o ceapa un catel de usturoi 3 oua 150 g. branza sare nuca macinata 2 linguri de faina 1/2 pahar de lapte branza felii...
Conopida nu este alimentul meu preferat. Nici pe de parte. De-abia daca o suport sub forma muraturilor. Cu toate astea, din intamplare, fiindca ii luasem celui mic odata niste conopida (care s-a dovedit ca nu ii pria, fiindca ii oferea niste dureri de bur
Exista retete pe care le mostenim si e MUSAI sa le ducem mai departe ... asta e una dintre ele :) O mostenesc de la mama soacra si vreau sa o duc mai departe, pentru ca e exceptionala (chiar daca nu e tocmai sanatoasa ;) ) *** scuzati calitatea poz
Continuind seria legumelor ciudate, am gasit si niste conopide "vopsite" in niste culori neobisnuite, iar prima gatita a fost cea mov-albastruie . Nu pot zice ca a avut un gust deosebit, dar fiind conopida, a fost totusi, foarte buna. Ca de obicei, retet
Ingrediente: 1 conopid? frumoas?, 500 g carne macr?, 1 ceap?, 3 linguri unt sau untur?, 1 ou, sare, piper, 2 linguri pesmet. Se rup buchetele, f?r? cotoare, de la o conopid? frumoas?, se spal? ?i se fierb pe jum?tate în ap? cu sare. Se scurg de ap?. Se d?